Baan met toekomst

In 2050 zal 25% van de bebouwde omgeving in Nederland van bodemenergie gebruik maken. Gesloten bodemenergiesystemen zijn een belangrijk pijler binnen deze sector. Groenholland combineert kennis van technische installaties en expertise op het gebied van de ondegrond voor deze aardgasvrije oplossing. Ben je enthousiast of het verduurzamen van de bebouwde omgeving, kan je goed rekenen en zin in een uitdaging? Neem contact op! 

We werken vanuit de Schinkelhaven in Amsterdam – goed bereikbaar van station Amsterdam-Zuid. We zijn bezig met het verbeteren van onze diensten door middel van digitalisering. Daarnaast innoveren we op alle aspecten rondom bodemgekoppelde warmtepompen. Onze focusgebieden zijn het op grotere schaal toepasbaar maken van deze technologie en het ontwikkelen van concepten om deze techniek ook interessant te maken om bestaande gebouwen energiezuinig te verwarmen en koelen. 

Veel is in overleg mogelijk. We bieden altijd:

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden tot een flexibele werkweek; 
  • Veel inhoudelijke coaching en learning on the job;
  • Het leren van vaardigheden op het gebied van: excel, programmeren, presenteren, technisch ontwerpen en marketing;
  • Werken bij een dertig jaar oude startup betekent dat je ook de ruimte krijgt om zelf je werkzaamheden vorm te geven! 
Nieuwe dingen doen is onze cultuur! Ook bijvoorbeeld met ons kantoor dat in 2019 op een circulaire wijze met hout  en met gesloten bodemenergie is gebouwd. Lees meer in dit artikel over houtbouw
Groenholland geeft vaak presentaties over de toepassing van bodemenergie
Guus, Daniel en Emile
Melding bodemenergie
Melding bodemenergie